Facadebeklædning​

​Facadens udtryk er helt afgørende for det samlede indtryk af ethvert byggeri - mere eller mindre bevidst. 

Man kan vælge at lave et naturligt match, eller måske en kontrast, der skaber liv på facaden.

Der findes et væld af muligheder til både de traditionelle og de mere utraditionelle facadeløsninger. Her skal man også tænke på, hvad der passer bedst i forhold til de andre byggematerialer, der er brugt til byggeriet - såsom glas, træ, metal eller tegl.

​Indenfor facadebeklædninger, findes der flere forskellige muligheder:

Hvad enten der er tale om nybyggeri, renovering, facader, gavle, stern, kviste, underbeklædning, tagudhæng, Vindskeder eller Brystninger.

Eternitbeklædning:

Eternit er fremstillet af fibercement og kræver minimal vedligeholdelse. Produktet er gennemfarvet og således ens hele vejen igennem produktet og kan ikke slides af.
Eternit er imprægneret og fremstår derfor vandskyende og smudsafvisende og derved får alger og andre begroninger også svært ved at bide sig fast.
Eternitfacadebeklædning fås med træstruktur eller med stilrene, glatte overflader og facadeskruer fås i matchende farver, så løsningen fremstår gennemført i mindste detalje.

Stålbeklædning:

Stål er en billigere og rationel form for facadebeklædning. Ved anvendelse af stålplader får man en vedligeholdelsesfri og meget robust facade. Stålplader fås i et utal af farver og med mange forskellige profileringer. 

Træbeklædning:

Skal facadebeklædningen være af træ, er den første beslutning, om den skal stå naturligt eller males med en farve. Det kan f.eks. være enten oliebehandlet cedertræ eller en sortmalet facade af trykimprægnerede brædder. Træsorterne lærk, cedertræ og mahogni er de bedste og mest valgte, hvis man ikke vil have malet trykimprægneret træ.


Tal med Thaarups Tømrerforretning A/S og sammen finder vi den facadebeklædning som passer bedst til dit projekt.

Følg os på Facebook:

Harry Thaarup A/S

Tlf | Døgnvagt: 98 94 47 00

CVR: 19131041

Thaarups Tømrerforretning​ A/S

Tlf | Døgnvagt: 98 94 44 11

CVR: 13271070

Doggerbanke 10

Postbox 103
9850 Hirtshals